Različne poglede delovne table, ki jih ustvarite in shranite v Intrixu, je možno deliti med vaše sodelavce. Seznam svojih pogledov delovnih tabel (tistih, katerih ste lastnik) lahko poljubno urejate in prilagajate. V kolikor pripadate tudi uporabniški skupini ”administrator”, vidite in urejate vse poglede delovnih tabel, ki so kreirane v vašem sistemu.
Nastavitve delovnih tabel v Intrixu
Ob kliku na “Prilagodi” se odpre seznam delovnih tabel, ki jih je možno urejati. Posamezno delovno tablo urejamo s klikom na “Prilagodi tablo“.
Prilagodi se lahko naziv delovne table in pozicija, tablo pa je mogoče označiti tudi kot Privzeti pogled. V kolikor ima uporabnik tudi administratorske pravice, lahko tablo označi kot “Skupni pogled“. Ko je polje “Skupni pogled” obkljukano, se prikaže možnost izbire, katerim uporabniškim skupinam ali uporabnikom je skupni pogled viden.
Uporabniške skupine ali uporabniki, ki tukaj niso izbrani, pogleda delovne table nimajo na voljo. Spremembe se bodo shranile ob kliku na “Shrani“.
Nastavitev privzetega in/ali skupnega pogleda Intrix delovne table
Privzeti in Skupni pogled (v kolikor je uporabnik administrator) delovne table je možno nastaviti tudi preko akcije nad seznamom, s klikom na ikono “kolesca“.




